​Racer og Avento forener krefter med Visma

Som et ledd i vår ambisjon om å realisere digitale muligheter, har Avento inngått en avtale om å selge samtlige aksjer til Visma. Oppkjøpet styrker Vismas satsing på skreddersydde løsninger, og samlet blir Visma Consulting og Avento en av de absolutt ledende leverandørene på Microsoft-teknologi i Norge.

God match
- Gjennom Visma får vi en plattform som gjør det mulig å satse enda sterkere, både regionalt og nasjonalt, sier Olav Sindre Kriken, byråleder i Racer.

Vismas misjon om å styrke kundenes konkurransekraft og bidra til vekst og effektivisering, harmonerer godt med vår misjon om å bygge sterke bedrifter. Vi knytter oss til et av Norges fremste digitale miljøer, og ser enorme synergier for verdiskaping, både internt i konsernet og mellom selskapene sine leveranser eksternt.

- Vi har alltid sagt at vi skal ligge i front når det gjelder kunnskap rundt og om faget vårt, og med den hastigheten verden endrer seg, er et miljø som Visma essensielt for at vi skal greie dette videre. Dette vil gi fantastiske muligheter for både de ansatte og for kundene våre, fortsetter Olav Sindre.

Som ny eier er Visma veldig opptatt av å bevare og videreutvikle den kompetansen og kulturen vi har bygget i Racer og Avento. Vidar Evensen, administrerende direktør i Visma Consulting er enig:

- Kompetansemessig og kulturmessig utfyller vi hverandre svært godt! Avento er sterke på digital markedsføring, etter at de i 2017 fusjonerte med digitalmarkedsføringsselskapet Racer. Dette er en spennende kompetanse som vi nå kan tilby til et enda større kundespekter.

Hva betyr dette for kundene?
Vi har ingen planer om å bli mer byråkratiske eller slutte å satse lokalt. Tvert imot, skal vi hver dag strekke oss for å gi kundene mest mulig valuta for investeringene. Den viktigste forskjellen er at vi nå har tilgang til et enda større fagmiljø som vi kan trekke på når vi trenger det.

Som oss er Visma opptatt av å tiltrekke seg dyktige mennesker og investere i kompetanseutvikling. For oss er dette vesentlig for å være en attraktiv arbeidsgiver og en relevant leverandør for kundene våre.

Det digitale landskapet forandrer seg hele tiden, og det er derfor viktig for oss å få tilgang til spisskompetanse innenfor nye fagområder. Samtidig er det utfordrende for kundene våre å manøvrere i en jungel av muligheter, og de ser stadig oftere til oss for råd. Med Visma i ryggen, vil vi representere et unikt kompetansemiljø, med store muligheter til å skape verdi for kundene våre. Vi har høye ambisjoner for alt vi gjør, og er overbeviste om at dette partnerskapet også vil styrke vår posisjon som en attraktiv arbeidsgiver.

- Rent praktisk vil lite endre seg. Både Racer og Avento vil beholde navnene sine og bestå av de samme folkene, med de samme verdiene, sier Stian Bang, daglig leder i Avento.

Spørsmål vil alltid dukke opp, og vi står klare til å besvare dem. Lurer du på noe, er det bare slå på tråden eller sende oss en melding.

14.03.19

Terje Woldseth (t.v) & Stian Bang