Blåhuset Kjøpesenter: Community Management

Vi jobber med community management for Blåhuset Kjøpesenter med fokus på Facebook, Instagram, og blogg.

Den enkleste måten å oversette community management, er å kalle det administrasjon av nettsamfunn. Vårt arbeid innen dette går ut på å drifte ulike sosiale kanaler, som er en type nettsamfunn. I tillegg produserer vi innhold til hjemmeside, og deler dette innholdet gjennom sosiale kanaler. Den aktuelle casen er Blåhuset Kjøpesenter, men vi jobber også med flere klesbutikker, Medi 3, parfymeri, og bedrifter innen finans.

Hvilken sektor bedriften opererer i har ingenting å si - nye bransjer er en spennende utfordring! Har du en nettside, blogg, eller Facebook-side som trenger oppdatert innhold, vil vi jobbe med dere.

Arbeidet med Blåhuset
Blåhuset Kjøpesenter i Ulsteinvik lanserte ny nettside og ny grafisk profil i høst. I de tider begynte også vårt samarbeid med community management.

Vi drifter Facebook og Instagram for Blåhuset. I dette inngår posting av innlegg og å svare på kommentarer og meldinger som kommer inn. I tillegg lager vi innhold til hjemmesiden som vi markedsfører på Facebook. Disse innleggene er knyttet til aktuelle temaer, og viser frem spekteret av butikker og produkter Blåhuset har. Blåhuset har en kundeklubb som vi har ansvar for. Her jobber vi med promotering for å få nye medlemmer, og ikke minst dele viktig informasjon med medlemmene.

Analyse er viktig i arbeidet med community management. Det er ikke en ting som fungerer for alle, så vi bruker analyse for å kartlegge hvilke løsninger som fungerer best for hver kunde. Vi analyserer resultatene jevnlig, og går gjennom dem sammen med kundene. Hver måned har vi statusmøte, og planlegger veien videre. Noen ganger i året ser vi på den forrige perioden i sin helhet. For eksempel kan vi se at siden vårt samarbeid begynte, har engasjementet på Blåhuset sin Facebook økt med over 1000%. Det er vi stolte av!

Ylva Overå Hide

Tekstforfatting, rådgivning, og digital markedsføring

Olav Sindre Kriken

Byråleder